Cupru chelat 2,5 mg, 100 comprimate

Cupru chelat 2,5 mg, 100 comprimate

ALI15
24,59 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 2

Supliment alimentar care conține cupru sub formă de diglicinat (chelat).

 

Cupru chelat 2,5 mg

Supliment alimentar care conține cupru sub formă de diglicinat (chelat). Cuprul este necesar pentru sinteza hemoglobinei și împreună cu fierul sunt implicate în transportul oxigenului către celule, inclusiv țesuturile nervoase sensibile la hipoxie. Acest element afectează creierul și transmiterea impulsurilor nervoase, precum și nivelul neurotransmițătorilor. Cuprul sporește imunitatea și protejează corpul împotriva radicalilor liberi.

 

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

ingrediente:   agent de încărcare - fosfat de calciu, celuloză microcristalină, fibră de salcâm, cupru (diglicinat de cupru), agent anti-aglomerare: dioxid de siliciu.

 

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă) (% RWS-aport zilnic de referință): Cupru (Diglicinat de cupru) - 2,5 mg (* 250%)

 

Aport zilnic recomandat:   1 comprimate zilnic în timpul mesei.

 

Greutate netă: 100 comprimate

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

Nou
Absorbable form of copper
rating 10
2020-10-03
Bee
Great product, hard to find combo of absorbable forms of copper. This is very good quality. I have copper issues, low blood copper yet body storage of copper, and tend to react to copper. I dont take daily but its wise to have for various biological processes, and copper is not abundant in many food in high amounts.
rating 10
2020-08-29
Anonymous

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.