Copper Trio 2,5 mg, 100 comprimate

Copper Trio 2,5 mg, 100 comprimate

ALI16
31,91 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Suplimentul alimentar conține: citrat, gluconat și sulfat de cupru - aceste forme se caracterizează prin biodisponibilitate ridicată.

 

Cupru Trio 2,5 mg

Suplimentul alimentar conține: citrat, gluconat și sulfat de cupru - aceste forme se caracterizează prin biodisponibilitate ridicată. Conținutul fiecărei forme de cupru este 1/3 calculat ca ioni de cupru.

Cuprul este necesar pentru sinteza hemoglobinei și împreună cu fierul sunt implicate în transportul oxigenului către celule, inclusiv țesuturile nervoase sensibile la hipoxie. Acest element afectează creierul și transmiterea impulsurilor nervoase, precum și nivelul neurotransmițătorilor. Cuprul sporește imunitatea și protejează corpul împotriva radicalilor liberi.

 

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

ingrediente:   agent de încărcare - fosfat de calciu, celuloză microcristalină, fibră de salcâm, cupru (citrat de cupru, gluconat de cupru, sulfat de cupru), agent anti-aglomerare: dioxid de siliciu.

 

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă) (% RWS-aport zilnic de referință): Cupru (citrat, gluconat, sulfat) - 2,5 mg (* 250%)

 

Aport zilnic recomandat:   1 comprimate zilnic în timpul mesei.

Greutate netă: 100 comprimate

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

 

 

Nou
Great!!!
rating 10
2022-08-23
If You Step On Me I Sing ;-)
Nice price/quality

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.