Vitamina E naturală, 100 capsule

Vitamina E naturală, 100 capsule

ALI18
42,60 lej

Vitamina E este un puternic antioxidant care combate radicalii liberi și protejează acizii grași înainte de oxidarea lor.

 

Vitamina E naturală

Vitamina E este un puternic antioxidant care combate radicalii liberi și protejează acizii grași înainte de oxidarea lor. Mai mult, previne descompunerea prematură a eritrocitelor și este implicată în transportul oxigenului de către celulele roșii din sânge către toate celulele corpului. Vitamina E are un efect direct asupra performanței musculare. De asemenea, susține sistemul imunitar, crește răspunsul celular și îmbunătățește funcția limfocitelor T.

 

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

ingrediente:   vitamina E naturală (acetat de d-alfa-tocoferil), agent de încărcare - ulei de floarea soarelui, gelatină de vită, umectant - glicerol, apă.

 

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă) (*% RWS-aport zilnic de referință): vitamina E naturală (acetat de d-alfa-tocoferil) - 294 mg (400 UI) - (* 2450%)

 

Aport zilnic recomandat:   1 capsulă zilnic în timpul mesei.

 

Greutate netă: 100 capsule

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.