MicroFerr® Organic Iron 25 mg, 100 comprimate

MicroFerr® Organic Iron 25 mg, 100 comprimate

ALI20
45,64 lej

MicroFerr® 25 mg Fier organic - forma micronizată și microîncapsulată a sărurilor de fier organice.

 

Fier organic MicroFerr® 25 mg

 

Fierul este un mineral esențial și este necesar pentru a ajuta la menținerea producției normale de celule roșii din sânge. Fiind o componentă a hemoglobinei, fierul ajută la transportarea oxigenului din plămâni către toate țesuturile corpului și joacă un rol în susținerea utilizării energiei.

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

Ingrediente: fier sub formă de Microferr® (fumarat de fier (II), pirofosfat (III), substanță din coajă de microcapsulă (grăsimi vegetale), substanțe voluminoase (fosfați de calciu, celuloză microcristalină), acid L-ascorbic (vitamina C), anti- agent de aglomerare (dioxid de siliciu).

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 tabletă):        

Fier Microferr® - 25 mg (* 178,5%)

Vitamina C - 40 mg (* 50%)

*% RWS-Consum zilnic de referință%

 

Aport zilnic recomandat:   1 comprimat zilnic cu o masă.

 

Greutate netă: 100 comprimate

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.