Acid alfa lipoic R-ALA 200 mg, 60 comprimate Aliness - 1 Mărește

Acid alfa lipoic R-ALA 200 mg, 60 comprimate

ALI23

Produs nou

Acidul alfa-lipoic este unul dintre cei mai eficienți antioxidanți.

Mai multe detalii

lei 47.36

Informații

Acid alfa lipoic R-ALA 200 mg

Acidul alfa-lipoic este unul dintre cei mai eficienți antioxidanți. Este implicat în procesele de detoxifiere, susține corpul și crește performanța mentală și fizică. Acidul alfa-lipoic permite regenerarea structurilor, lipidelor și proteinelor ADN deteriorate. Este, de asemenea, conectează compuși toxici, ceea ce face mai ușor să fie îndepărtat din corp.

 

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

 

ingrediente:   agent de încărcare: fosfați de calciu, acid alfa lipoic (R-ALA), agent anti-aglomerare: dioxid de siliciu, talc.

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă) (% RWS-% consum zilnic de referință) :

ingrediente

1 comprimat

2 tablete

Acid alfa lipoic (R-ALA)

200 mg

400 mg

 

Aport zilnic recomandat:   1-2 comprimate zilnic, cu o masă.

 

Greutate netă: 60 comprimate

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

 

Recenzii

Faceți clic aici pentru a lăsa o recenzie