Oregano sălbatic, ulei 100%, 90 capsule

Oregano sălbatic, ulei 100%, 90 capsule

ALI25
47,91 lej
rating Citeste 3 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 3

Capsulele de oregano Aliness Wild sunt 100% ulei de oregano natural cu un conținut ridicat și extrem de rar de 90% de carvacrol - numai carvacrol natural.

 

Ulei de oregano sălbatic 100%

Capsulele de oregano Aliness Wild sunt 100% ulei de oregano natural cu un conținut ridicat și extrem de rar de 90% de carvacrol - numai carvacrol natural.

Oregano conține o serie de constituenți valoroși, inclusiv fitochimicale antioxidante naturale. Această formulă oferă un concentrat de ulei de oregano de înaltă calitate, amestecat cu ulei de măsline presat la rece.

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

 

ingrediente:   Ulei natural din oregano sălbatic (Origanum vulgare) standardizat la 90% carvacrol, ingrediente din coajă: gelatină, glicerol (liant), ulei de măsline extra virgin extra (umplutură), apă.

 

Conținutul din porția zilnică recomandată:

 

ingrediente:

 

1 capsulă

 

3 capsule

Oregan sălbatic (90% carvacrol standardizat)

 

Inclusiv carvacrol

144 mg

 

130 mg

432 mg

 

390 mg

 

Aport zilnic recomandat:   1-3 capsule zilnic în timpul mesei.

 

Greutate netă: 90 capsule

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

 

Nou
Excellent produit contre Lyme
rating 10
2023-06-01
Silvère
3 capsules par jour pendant 3 semaines en alternance avec teinture mère d\'Artemisia. Top et raisonnable. Cela a changé ma vie.
Hoge kwaliteit wilde oregano
rating 10
2023-05-31
Sandy
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle verzending. Een aanrader.
rating 10
2020-11-20
a9408703@hotmail.com

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.