UbiquinoN Natural KOENZYM Q10 100mg, 100 capsule

UbiquinoN Natural KOENZYM Q10 100mg, 100 capsule

ALI26
68,52 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Coenzima Q10 este un antioxidant natural care participă la lanțul reacțiilor chimice metabolice care generează energie în celule.

 

UbiquinoN Natural KOENZYM Q10 100mg

 

Coenzima Q10 este un antioxidant natural care participă la lanțul reacțiilor chimice metabolice care generează energie în celule. Îmbunătățește utilizarea oxigenului miocardic și circulația sângelui. În plus, Coenzima Q10 stimulează sistemul imunitar să producă anticorpi și crește raportul CD4 la CD8. Raportul scade semnificativ pacienții cu boli cronice.

 

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

 

ingrediente:   Coenzima fermentată natural Q10 (ubiquinoN), agent de încărcare: celuloză microcristalină, învelișul capsulei: hidroxipropil metilceluloză.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă): Coenzima naturală Q10 (UbiquinoN) - 100 mg

 

Aport zilnic recomandat:   1 capsulă zilnic în timpul mesei.

 

Greutate netă: 100 capsule

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

Nou
buon
rating 10
2023-01-11
antonietta
lo do anche a mia madre ed aiuta moltissimo

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.