MSM Organic Sulphur PLUS, 180 comprimate

MSM Organic Sulphur PLUS, 180 comprimate

ALI35
49,19 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Suplimentul alimentar MSM Organic Sulfur PLUS include MSM sau metilsulfonilmetan, care este un compus organic de sulf și un ingredient alimentar natural.

 

MSM Organic Sulphur PLUS

Suplimentul alimentar MSM Organic Sulfur PLUS include MSM sau metilsulfonilmetan, care este un compus organic de sulf și un ingredient alimentar natural. Acesta joacă un rol important în sinteza aminoacizilor, enzimelor, imunoglobulinelor (anticorpilor) și glutationului. MSM susține construirea mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Susține regenerarea cartilajului în articulații. În combinație cu glucozamină și condroitină, MSM asigură flexibilitatea cartilajului și sprijină funcționarea acestuia. MSM participă la sinteza colagenului și a cheratinei. Are proprietăți antireumatice și antiinflamatoare. MSM Sprijină activitatea sistemului imunitar, prin stimularea producției de anticorpi. Suplimentul alimentar F-MSM are o absorbție foarte mare. Suplimentul alimentar F-MSM nu conține umpluturi, conservanți, coloranți, îndulcitori.

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: OptiMSM® (metilsulfonilmetan), vitamina C (acid L-ascorbic), agent anti-aglomerare: silice coloidală.

Conținutul din porția zilnică recomandată:

ingrediente

1 comprimat

2 comprimate

OptiMSM® (metilsulfonilmetan),

Vitamina C (acid L-ascorbic)

750 mg

50 mg (* 62,5%)

1500 mg

100 mg (* 125%)

*% RWS-Consum zilnic de referință%

 

Aport zilnic recomandat:   1-2 comprimate pe zi în timpul mesei.

 

Greutate netă: 180 comprimate

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

Nou
MSM ORGANIC SULPHUR PLUS, 180 COMPRIMÉS
rating 10
2020-10-16
Elena\r\n
Très bien

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.