Banderol Nutramedix 60 ml Mărește

Banderol Nutramedix 60 ml

CWD35-60

Produs nou

Banderol Microbial Defense este un extract din scoarța de Otoba sp. - un copac originar din America de Sud. Banderolul are proprietăți antiinflamatorii și un spectru larg de efecte antimicrobiene, antivirale, antiparazitare.

Mai multe detalii

lei 234.23

Informații

Banderol Microbial Defense

Banderol Microbial Defense este un extract din scoarța de Otoba sp. - un copac originar din America de Sud. Banderolul are proprietăți antiinflamatorii și un spectru larg de efecte antimicrobiene, antivirale, antiparazitare. Banderol este eficient împotriva Borelia burgdorferi și a altor soiuri de Borrelia, inclusiv chisturile eficiente și biofilmul bacteriilor Borrelia. Este, de asemenea, eficient împotriva coinfecțiilor bolii Lyme, cum ar fi Bartonella, Babesia, Chlamydia, Mykoplasma, Rickettsia (inclusiv Coxiella și Erlichia) sau Citomegalovirusul. Este, de asemenea, eficient împotriva ciupercilor Candida. Într-un studiu realizat la Universitatea din Guayaquil din Ecuador asupra apărării microbiene Banderol de la Nutramedix, s-a demonstrat că produsul are proprietăți antiinflamatorii puternice și reduce inflamația cu 84,4%. Banderol Microbial Defense este utilizat în programul de asistență Cowden și trebuie utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.

Nutramedix®

Nutramedix este o companie americană care activează pe piața SUA din 1993. Nutramedix produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate. Datorită metodei de extracție brevetate, produsele se caracterizează printr-o potență ridicată și un spectru larg de activitate.

Ingrediente: extract de scoarță de banderol (Otoba sp.), Apă minerală, etanol (20-24)%.

Mod de utilizare: Se toarnă 1-30 picături în 120 ml apă și se așteaptă un minut înainte de a bea amestecul. Începeți cu o picătură de două ori pe zi (30 de minute înainte de masă) și creșteți încet doza la 30 de picături de două ori pe zi. Se agită înainte de utilizare.

Greutate netă: 60 ml

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Recenzii