Burbur-Pinella Nutramedix 60 ml Mărește

Burbur-Pinella Nutramedix 60 ml

CWD34-60

Produs nou

Burbur-Pinella Detox este o combinație de două extracte: Burbur - derivat din Desmodium molliculum și Pinella din Pimpinella anisum.

Mai multe detalii

lei 147.89

Informații

Burbur-Pinella DetoxBurbur-Pinella Detox este o combinație de două extracte: Burbur - derivat din Desmodium molliculum și Pinella din Pimpinella anisum. Burbur-Pinella susține detoxifierea corpului. De asemenea, susține buna funcționare a sistemului nervos.
Nutramedix ®

Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Supliment alimentar


Ingrediente: extract de frunze Desmodium molliculum, extract de Pimpinella anisum, apă minerală, etanol (20-24)%.

Mod de utilizare: 20 de picături (1 ml) se dizolvă în 120 ml de apă și așteptați un minut înainte de a bea. Poate fi administrat de mai multe ori pe zi, dacă este necesar. Agitați sticla înainte de utilizare.

Greutate netă: 60 ml

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Recenzii

Filtrează recenziile
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Resetați

rating 10
Burbur Pinella
rating 10
Lymphatic Support
Have found this product taken 2-3 times a day is perfect for helping with sluggish lymphatics
rating 10
Great
rating 10
10/10