Samento Nutramedix 60 ml

Samento Nutramedix 60 ml

CWD33-60
282,82 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 2

Samento Microbial Defense este un imunomodulator eficient. Are un spectru larg de proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale și antiparazitare. Samento este eficient împotriva Borelia burgdorferi și a altor tulpini de Borrelia, precum și a altor infecții transmise prin căpușe.

 

Samento Microbial DefenseSamento Microbial Defense este un imunomodulator eficient. Are un spectru larg de proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale și antiparazitare. Samento este eficient împotriva Borelia burgdorferi și a altor tulpini de Borrelia, precum și a altor infecții transmise prin căpușe.   Samento poate fi utilizat în tratamentul tulburărilor autoimune.   Samento Microbial Defense   este inclus în programul de asistență Cowden și trebuie utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.Supliment alimentar


Nutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente:   Extract de scoarță de Uncaria tomentosa (TAO Free Uncaria tomentosa), apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare:   Se toarnă 1-30 de picături în 120ml de apă și se așteaptă un minut înainte de a bea. Începeți cu 1 picătură de 2 ori pe zi (30 de minute înainte de masă) și creșteți treptat aportul. Agitați sticla înainte de utilizare.

Greutate netă: 6 0 ml

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.