Serrapeptază Nutramedix 120 capsule

Serrapeptază Nutramedix 120 capsule

CWD51-C
205,90 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Serrapeptaza este o enzimă proteolitică (proteină descompunătoare) derivată din sistemul alimentar al viermilor de mătase. Această enzimă combate fibrina care protejează bacteriile Borrelia și ajută la descompunerea biofilmului microbian.

 

SerrapeptazaSerrapeptaza este o enzimă proteolitică (proteină descompunătoare) derivată din sistemul alimentar al viermilor de mătase. Această enzimă combate fibrina care protejează bacteriile Borrelia și ajută la descompunerea biofilmului microbian. Răspândirea fibrinei care protejează bacteriile face ca celulele sistemului imunitar să fie eficiente în atacul și eradicarea microflorei patologice. În plus, Serrapeptaza descompune fibrina aderând la pereții capilari și îmbunătățește transportul oxigenului către țesuturi. Astfel, în acele țesuturi în care prevalează condițiile anaerobe, benefice pentru dezvoltarea bacteriilor, mediul este schimbat în oxigen, ceea ce este rău pentru bacterii. Serrapeptaza este inofensivă pentru celulele sau țesuturile vii din corpul uman. Serrapeptaza   este inclus în programul de asistență Cowden și trebuie utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.

Supliment alimentar


Nutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente:   Amestec proprietar extract de anghinare din Ierusalim serrapetază, capsulă vegetariană (hipromeloză și apă), stearat de magneziu de origine vegetală.

Conținutul din porția zilnică recomandată (2 capsule):   Amestec proprietar extract de anghinare din Ierusalim serrappetază - 1000 mg

Aport zilnic recomandat:   1-3 capsule, de 1-3 ori pe zi cu un pahar plin cu apă cu cel puțin 30 de minute înainte de masă.


Greutate netă:   120 capsule

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou
rating 10
2021-04-04
Aiva

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.