Stevia Nutramedix 30 ml

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30
80,08 lej

Stevia este un extract din Stevia rebaudiana. Stevia este utilizată ca înlocuitor al zahărului. Nu crește glicemia și nici nu participă la procesul de depunere a grăsimilor.

 

Stevia Sweet Herb

Stevia este un extract din Stevia rebaudiana. Stevia este utilizată ca înlocuitor al zahărului. Nu crește glicemia și nici nu participă la procesul de depunere a grăsimilor. Extractul de Stevia are, de asemenea, activitate antimicrobiană împotriva Borella și biofilmului, precum și un spectru larg de activitate antifungică și antioxidantă. Stevia Sweet Herb este inclusă în programul de asistență Cowden și trebuie utilizată împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.

Supliment alimentar

Nutramedix ®

Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.

Ingrediente: extract de frunze de Stevia rebaudiana, apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare: Adăugați 3 sau mai multe picături în mâncare sau băutură. În caz de infecție microbiană utilizați 30 de picături, de două ori pe zi. Agitați sticla înainte de utilizare.

Greutate netă: 30 ml

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.