Burbur Nutramedix 30ml

Burbur Nutramedix 30ml

CWD13-30
113,25 lej
rating Citeste 3 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 3

Burbur, frunzele de plante peruviene, sunt folosite în decocturi și infuzii de mulți ani.

 

Burbur Detox

Burbur, frunzele de plante peruviene, sunt folosite în decocturi și infuzii de mulți ani. Planta este originară din Anzii centrali și crește sălbatic în America Centrală și de Sud. În Mexic este cunoscut sub numele de Amor-seco, iar în Venezuela se numește Pega-Pega.

Frunzele de burbur sunt cunoscute pentru a conține flavonoide, alcaloizi, soiasaponine și un compus activ numit Astragalin - care se găsește și în planta cunoscută Astragalus.Nutramedix ®

Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Supliment alimentar


Ingrediente: extract de frunze Desmodium molliculum, apă minerală, etanol (20-24)%.

Mod de utilizare: Agitați bine înainte de fiecare utilizare. Puneți 10 picături în 1,2 dl de apă și așteptați un minut înainte de a bea. Poate fi administrat de mai multe ori pe zi, după cum este necesar sau conform indicațiilor medicului dumneavoastră.


Greutate netă: 30 ml

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou
Good
rating 10
2022-07-20
Alina Jura
It kept herx reactions under control!
Très bon produit
rating 10
2022-07-02
Karine B.
Rien à dire sur la qualité et cela avec un prix plus intéressant que partout ailleurs.
Merci
rating 10
2021-05-10
Rob S

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.