Quercetin 120 capsule (Nutramedix)
Quercetin 120 capsule (Nutramedix)
Quercetin 120 capsule (Nutramedix)
Quercetin 120 capsule (Nutramedix)
Quercetin 120 capsule (Nutramedix)
Quercetin 120 capsule (Nutramedix)

Quercetin 120 capsule (Nutramedix)

CWD53-C
105,81 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1
Quercetina se află într-o familie de fl avonoizi cunoscută sub numele de fl avanoli care par să susțină procesele normale de detoxifiere ale organismului legate de activitatea antioxidantă și se leagă de fier în unele cazuri, pentru a susține starea de oxidare sănătoasă.

 

Quercetin


NutraMedix Quercetin este purificat din florile Sophora japonica, cunoscută în mod obișnuit ca arborele pagodă japoneză. Deși capacitatea individuală de a absorbi quercetina poate varia în funcție de factori care sunt atât genetici, cât și legați de microbiomul intestinal, forma dihidrată din NutraMedix Quercetin este în general considerată extrem de biodisponibilă.

Quercetina se află într-o familie de fl avonoizi cunoscută sub numele de fl avanoli care par să susțină procesele normale de detoxifiere ale organismului legate de activitatea antioxidantă și se leagă de fier în unele cazuri, pentru a susține starea de oxidare sănătoasă. Unele cercetări sugerează că flavonolii susțin, de asemenea, transportul zincului în celule. Cel mai recent, aceste substanțe chimice au fost cercetate pentru modul în care acestea afectează procesul de diviziune celulară și de comunicare între celule, care pot fi modificate de îmbătrânirea normală. Spre deosebire de suportul antioxidant, acesta este acum un domeniu major de cercetare a proprietăților care susțin sănătatea flavonoidelor.

 

Supliment alimentar


Nutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente: Quercetina (floarea Sophora japonica), capsule vegetale, stearat de magneziu vegetal.

Conținutul din porția zilnică recomandată (2 capsule): Quercetin (floarea Sophora japonica) - 500 mg

 

Aport zilnic recomandat: Luați două capsule o dată pe zi după masă.


Greutate netă:
120 capsule

Depozitare: A se
păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.