Tăiat japonez (500g)

Tăiat japonez (500g)

PFC05
124,67 lej
rating Citeste 3 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 3

Nodul japonez (Polygonum cuspidatum) stimulează și modulează sistemul imunitar. Planta are și proprietăți antiinflamatorii.

 

Knotweed japonez

Lat. Polygonum cuspidatum

Denumire chineză: Hu Zhang

 

Nodul japonez (Polygonum cuspidatum) stimulează și modulează sistemul imunitar. Planta are și proprietăți antiinflamatorii. Substanțele active din Polygonum cuspidatum trec prin bariera hematoencefalică și afectează sistemul nervos central unde exercită acțiuni împotriva bacteriilor Borrelia. Planta protejează în mod specific creierul de leziuni inflamatorii, endotoxine microbiene și infecții bacteriene. Knotweed-ul japonez este utilizat printre altele în tratamentul neuroboreliilor.

 

 

Plum Flower Brand ®

 

Produsele mărcii Plum Flower® sunt plante medicinale de înaltă calitate produse de Mayway Corp. Mayway este o afacere de familie care importă și distribuie medicina tradițională chineză din 1969. Compania are un certificat de bune practici de fabricație (GMP) și produsele sale nu conțin sulf dioxid care afectează calitatea ierburilor. Produsele de înaltă puritate sunt supuse controlului calității și testelor de laborator. Brandul Plum Flower® este unul dintre brandurile recomandate de Stephen Buhner.

 

Ingrediente: rădăcină (rizom) Polygonum cuspidatum tăiată

 

Greutate netă: 500 g

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

 

Nou
Perfect for tinctures
rating 10
2022-01-06
Raluca
My Japanese Knotweed is now becoming a tincture.
rating 10
2021-08-03
Beata
Super jakość :)
rating 10
2020-12-09
Karl

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.