Salvia miltiorrhiza rădăcină tăiată (500g)

Salvia miltiorrhiza rădăcină tăiată (500g)

PFC07
Out-of-Stock
136,12 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Salvia miltiorrhiza are proprietăți antimicrobiene împotriva Babesia și Ehrlichia. Planta are efect protector și de întărire a ficatului, splinei, plămânilor, inimii și oaselor.

 

Salvia

Lat. Salvia miltiorrhiza

Denumire chineză: Dan Shen

 

 

Salvia miltiorrhiza are proprietăți antimicrobiene împotriva Babesia și Ehrlichia. Planta are efect protector și de întărire a ficatului, splinei, plămânilor, inimii și oaselor. În plus, Salvia întărește sistemul imunitar și are proprietăți neuroprotectoare.

 

 

Plum Flower Brand ®

 

Produsele mărcii Plum Flower® sunt plante medicinale de înaltă calitate produse de Mayway Corp. Mayway este o afacere de familie care importă și distribuie medicina tradițională chineză din 1969. Compania are un certificat de bune practici de fabricație (GMP) și produsele sale nu conțin sulf dioxid care afectează calitatea ierburilor. Produsele de înaltă puritate sunt supuse controlului calității și testelor de laborator. Brandul Plum Flower® este unul dintre brandurile recomandate de Stephen Buhner.

 

Ingrediente: Salvia miltiorrhiza, rădăcină tăiată

 

Greutate netă: 500 g

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Nou
Perfect!
rating 10
2022-01-06
Raluca
Salvia is now becoming a tincture.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.