• -20%
D-Ribose Bioenergy Riboza 150g

D-Ribose Bioenergy Riboza 150g

KEN03
73,70 lej 92,13 lej -20%
D-riboză - unul dintre elementele de bază esențiale pentru crearea de ATP, o moleculă de energie „universală” în organism.

 

D-riboză

D-riboza este o componentă esențială a ATP, care acționează ca purtător principal de energie chimică în corpul uman și este utilizat în metabolismul celular. Când există scăderi ale disponibilității oxigenului sau deficiențe în calea de generare a energiei, cererea de ATP devine mai mare decât nivelul său disponibil. Astfel de situații pot fi cauzate de condiții patologice, precum și de antrenament excesiv sau de munca ineficientă a sistemelor regenerative ale organismului.

D-Riboza este complet naturală și produsă printr-un proces de fermentație. De asemenea, are cel mai înalt nivel de puritate, certificat FDA GRAS, NON-OMG, confirmat științific și protejat prin brevete.

Kenay® AG

Kenayag este o companie poloneză care produce suplimente alimentare care este pe piață din 1991. Produsele Keney® AG conțin ingrediente de origine naturală din agricultura ecologică.

Supliment alimentar

Ingrediente: d-riboză

Conținut în porția zilnică recomandată (1 lingură - 5g)
d-riboză 5g

Doza zilnică recomandată: 1 lingură o dată pe zi cu o masă. D-riboza are un gust natural ușor dulce și poate fi amestecată cu apă sau cu altă băutură.

Greutate neta: 150 g

Depozitare: A se proteja de lumina, a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, inaccesibil copiilor mici.

C licitație: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.