Ulei de consolă și sunătoare (100 ml)

Ulei de consolă și sunătoare (100 ml)

AST11
16,74 lej
rating Citeste 3 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 3

Uleiul de consolă și fieră (ceaiul Shepard) a fost folosit în medicină de secole, în principal pentru probleme cu țesutul osos. Susține în mod eficient tratamentul bolilor coloanei vertebrale, articulației iliace, genunchiului, durerilor reumatice și sciaticii.

 

Consoliu și ulei de sunătoare

Uleiul de consolă și fieră (ceaiul Shepard) a fost folosit în medicină de secole, în principal pentru probleme cu țesutul osos. Susține în mod eficient tratamentul bolilor coloanei vertebrale, articulației iliace, genunchiului, durerilor reumatice și sciaticii. Comfrey și Ironwort Oil pot fi aplicate dacă prezintă fracturi, luxații și vânătăi. Este de neînlocuit în inflamația tendonului și tromboflebită. Uleiul de consolă și Ironwort conține, printre altele, alantoină, care stimulează regenerarea țesuturilor și auxinelor - un hormon care creează cu ușurință țesut nou și vindecă rapid rănile. De asemenea, conține taninuri, mucus și polifenoli.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron este un distribuitor polonez de produse pe bază de plante de calitate. Compania operează pe piața poloneză de peste 15 ani. Materiile prime pentru produsele sale au venit pentru furnizori atent selectați. Multe dintre ierburile din oferta lor sunt artizanale sălbatice.

Ingrediente:   70% ulei de Symphytum officinale, 30% ulei de siderită, alantoină (până la 4,7%), clei vegetal (aproximativ 29%), acizi fenolici (acid de rozmarin), alcaloizi de piroliză (0,02 până la 0,7%), taninuri, vitamine C, K, B1, B2, B6, A, E, P de origine naturală, acid folic, flavone, flavonoide de origine naturală.

Greutate netă:   100 ml

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Nou
Huile
rating 10
2023-07-28
Sylva
Calme bien la douleur...
Comfrey and ironwort oil
rating 10
2021-10-26
Diana
The best product ever.It worth it
Olejek cudo
rating 10
2020-08-31
Ola
Świetny olejek przy bólach reumatycznych itp

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.