Vitamina B12 Metilcobalamină 1000µg, 100 capsule

Vitamina B12 Metilcobalamină 1000µg, 100 capsule

ALI04
36,03 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Produsul conține cea mai activă formă de vitamina B12- metilcobalamină.

 

Vitamina B12 Metilcobalamină 1000µg

 

Produs   conține cea mai activă formă de vitamina B12- metilcobalamină. Vitamina B12 susține sistemul imunitar și sistemul nervos. Ajută la menținerea metabolismului normal al homocisteinei și la producerea de celule roșii din sânge. În plus, vitamina B12   ajută la reducerea oboselii și oboselii. precum și previne afectarea nervilor.   Suplimentul alimentar F-VIT B12 nu conține umpluturi, conservanți, coloranți sau îndulcitori.

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

Supliment alimentar

ingrediente:   agent de încărcare: celuloză microcristalină, vitamina B12 (metilcobalamină). Ingrediente înveliș: hidroxipropil metilceluloză (HPMC) - capsulă Vcaps®

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă) (% RWS- Consum zilnic de referință%) : V itamina B12 (metilcobalamină) -   1000 mcg (µg) (40000%)

 

Aport zilnic recomandat:   Luați 1 capsulă zilnic, de preferință în timpul mesei.

 

Greutate netă: 100 de capace vegetale.

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

Nou
rating 10
2021-04-14
Jake

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.