Vitamina E Tokotrienoli Complex Plus 50mg Tokotrienoli Q10, 60 caps.

Vitamina E Tokotrienoli Complex Plus 50mg Tokotrienoli Q10, 60 caps.

Aliness
ALI19
82,25 lej

Aliness Tokotrienols Complex PLUS este un supliment alimentar care conține complexul patentat EVNol Suprabio ™, care conține compuși naturali foarte absorbabili, de vitamina E.

 

Vitamina E Tokotrienoli Complex Plus 50mg Tokotrienoli Q10

Aliness Tokotrienols Complex PLUS este un supliment alimentar care conține complexul patentat EVNol Suprabio ™, care conține compuși naturali foarte absorbabili, de vitamina E. Complexul a fost obținut din ulei de palmier brut din prima presare. EVNol Suprabio ™ este singurul complex de acest tip care a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration). Preparatul conține, de asemenea, coenzima Q10 și un amestec de carotenoizi, care, ca și vitamina E, au activitate antioxidantă. EVNOL SUPRABIOTM crește absorbția tocotrienolilor până la 300% în sânge și în organe.

Vitamina E este de fapt un grup de compuși - derivați de tocoferoli și tocotrienoli - cu activitate și structură chimică similară (care conține scheletul croman). Sunt compuși solubili în grăsimi. Prin definiție, vitamina E trebuie alimentată cu alimente.

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

 

ingrediente:   EVNol SupraBio ™, un amestec de tocotrienoli, squalen vegetal, complex fitosterol, mix carotenoizi, coenzima Q10, ingrediente capsule (gelatină, humectant: glicerină, apă purificată).

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă) (% RWS-% consum zilnic de referință) :

EVNol Suprabio ™ - 345 mg

Amestec de tocotrienoli, inclusiv: - 50 mg

d-gamma-tocotrienol - 25 mg

d-alfa-tocotrienol - 16 mg

d-delta-tocotrienol - 7 mg

d-beta-tocotrienol - 2 mg

Vitamina E (inclusiv EVNol Suprabio ™ (d-alfa-tocoferol) și un amestec de tocotrienoli) - 63,50 mg (* 530,00% din doza zilnică)

Squalen vegetal - 6,58 mg

Complex fitosterol - 3,29 mg

Amestec de carotenoizi - 10 µg

Coenzima Q10 - 1,5 µg

                                       

Aport zilnic recomandat:   1 capsulă în timpul mesei.

Greutate netă: 60 capsule

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.