Vitamina lipozomală B12 (250 ml) Mărește

Vitamina lipozomală B12 (250 ml)

IZL04

Produs nou

Vitamina B12 susține sistemul imunitar și sistemul nervos.

Mai multe detalii

lei 145.48

Informații

Vitamina lipozomală B12

 

Lipozomii sunt molecule lipidice mici (globule) care se formează în mod natural atunci când apa intră în contact cu lecitina. Lipozomii sunt ușor absorbiți de corp. Când vitamina B12 este dizolvată în apă și amestecată cu lecitină, are loc procesul de încapsulare lipozomală. Rezultatul este o mai bună absorbție a vitaminei B12 în sânge și direct în pereții celulari.

Vitamina B12 susține sistemul imunitar și sistemul nervos. Ajută la menținerea metabolismului normal al homocisteinei și la producerea de celule roșii din sânge. În plus, vitamina B12  ajută la reducerea oboselii și oboselii. precum și previne afectarea nervilor. 

 

Lymeherbs

 

 
Supliment alimentar

 

Ingrediente: apă purificată, glicerină vegetală, fosfolipide (din lecitină), vitamina B12.

 

Conținutul din porția zilnică recomandată (2 ml): vitamina B12 100 ug - 4000% RWS

 

Aport zilnic recomandat: Luați 2 ml zilnic după mese.

 

Greutate netă: 250 ml

 

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici. Cel mai bine este să dați la frigider după deschidere.

 

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recenzii