Choose a searcher

Micoplasma

Tratamentul natural al Mycoplasmei - Ierburi pentru Mycoplasma

Ierburi pentru Mycoplasma

 

Mycoplasma pneumoniae este o altă bacterie care aparține grupului de co-infectii cu Lyme. Mycoplasma este o bacterie care nu are un perete celular. Partea sa cea mai exterioară este membrana citoplasmatică. Micoplasma, din cauza lipsei unui perete celular, prezintă o flexibilitate mult mai mare și, prin urmare, este capabilă să adopte forme diferite. Lipsa unui perete celular este, de asemenea, o caracteristică care îl deosebește de alte co-infectii transmise de căpușe.

Micoplasma provoacă în principal infecții ale sistemelor respirator și genito-urinar. Cu toate acestea, se crede din ce în ce mai mult că poate provoca infecții sistemice, care afectează fiecare organ și provoacă multe boli cronice, inclusiv poliartrita reumatoidă. Boala poate fi foarte diferită: de la asimptomatică, prin simptome locale (ex. infecții ale tractului respirator), până la infecții sistemice. Într-un organism slăbit din cauza unei alte infecții (de exemplu, spirocheta Borrelia sau Chlamydia), infecția cu micoplasmă poate provoca simptome foarte grave. Mycoplasma poate ataca, printre altele, sistemul nervos, mușchii (inclusiv inima) și articulațiile. Simptomele infecției cu acest agent patogen sunt foarte asemănătoare cu simptomele bolii Lyme.

Infecția diseminată se poate manifesta în următoarele moduri: oboseală care nu dispare după odihnă, intoleranță la efort, disfuncții neurologice, probleme psihice, probleme cognitive, insomnie, depresie, dureri de cap, dureri musculare și articulare, umflare a articulațiilor, dureri la nivelul ganglionilor limfatici. , probleme de respirație, transpirație, greață, dureri abdominale, febră, conjunctivită cronică, modificări ale pielii (erupții cutanate, eritem), inflamație a mușchiului inimii, pericard, ficat, pancreas și alte simptome.

 

Tratamentul natural al micoplasmei

 

Multe plante medicinale sunt folosite în tratamentul natural al Mycoplasmei. Una dintre cele mai eficiente metode naturale de tratare a acestei infecții este protocolul lui Stephen Buhner pentru Mycoplasma din cartea sa „Healing Lyme Disease Coinfections: Complementary and Holistic Treatments for Bartonella and Mycoplasma”.

Ca și în cazul altor protocoale, Buhner pune mare accent pe o influență cuprinzătoare asupra Mycoplasma, care va acoperi întregul mecanism infecțios complex. Tratamentul natural al Mycoplasmei cu ierburi se bazează atât pe reglarea antibacteriană, cât și pe sistemul imunitar, perturbând cascada de citokine, protejând celulele și organele atacate de bacterii și refacerea nutrienților care au fost „epuizați” în timpul infecției.

Buhner selectează un set cuprinzător de plante Mycoplasma care afectează fiecare dintre aspectele de mai sus. In protocolul sau pentru tratamentul natural al Mycoplasmei recomanda introducerea in terapie a urmatoarelor plante: Cordyceps sinensis, calota chinezeasca (latin Scutellaria baicalensis), Isatis, Houttuynia cordata, Sida acuta, Schisandra, ginseng siberian, Rhodiola rosae, Frunza de maslin. Terapia pe bază de plante ar trebui, de asemenea, suplimentată cu N-acetil-cisteină (NAC) și vitamina E.

Trei dintre plantele de mai sus: Schisandra, ginseng siberian, Rhodiola rosae sunt recomandate pentru utilizare ca amestec de plante. ERS Herbal Mix este un produs gata preparat care conține un macerat din aceste trei ierburi.

O mare problemă care apare în timpul infecției cu Mycoplasma este consumul unei cantități foarte mari de nutrienți de către bacterii în timpul procesului de infecție. Suplimentarea cu nutrienți este esențială în lupta împotriva simptomelor asociate infecției cu Mycoplasma. Puteți echilibra deficiența de nutrienți cu dietă sau suplimente suplimentare. Nutrientii necesari suplimentarii in lupta impotriva Mycoplasmei sunt: ​​vitaminele B, colina, zincul, cuprul, seleniul, aminoacizii (L-triptofan, L-treonina, L-serina, L-arginina) si acizii grasi esentiali.

Tratamentul natural cu plante Mycoplasma va afecta în mod cuprinzător multe mecanisme ale acestei infecții. Dacă doriți să utilizați plante medicinale pentru Mycoplasma, nu uitați să citiți protocolul complet propus de Buhner, precum și contraindicațiile.

  Filtru de produs
Categorii
Felul produsului
Product added to wishlist
Product added to compare.