Termeni si conditii de utilizare

Informatiile Companiei

 

Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C.

Număr TVA: PL6342828337, Număr înregistrare companie: 243565136.

Adresa: ul. Wolności 101, 41-500, Katowice, Polonia

 

Termeni generali

Puteți plasa comenzi prin intermediul site-ului nostru securizat de cumpărături www.lymeherbs.ro. Alternativ, puteți plasa comenzi pe e-mailul nostru: contact@lymeherbs.ro.

Toate prețurile includ TVA și pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Toate cererile de livrare scurtă sau avarii trebuie notificate în termen de 3 zile de la livrare.

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Informațiile de sănătate conținute în acest site web sunt furnizate numai în scopuri educaționale și nu sunt destinate să înlocuiască discuțiile cu un medic sau alt furnizor de asistență medicală.

Sunteți de acord că legile Republicii Polone guvernează orice utilizare a acestui site web, fără a lua în considerare normele referitoare la conflictul de legi care ar aplica legile de fond ale unei alte jurisdicții, inclusiv cu privire la orice litigiu care rezultă din utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web sau material de pe acest site web.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată la noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate de persoană, per gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de expediere.

Trimiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este guvernată de Politica noastră de confidențialitate.

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de livrare a produselor, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web conex este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.) .

 

Returnări / Rambursări / Anulări

Ne puteți returna mărfurile în termen de 14 zile de la primirea coletului.

În cazul unei reclamații, vă rugăm să trimiteți imediat produsele defecte la magazin prin poștă. Cu toate acestea, compania nu acceptă niciun colet trimis COD. Costurile legate de trimiterea unei reclamații vor fi trimise imediat în contul bancar indicat de Client după primirea coletului și acceptarea reclamației. Produsele returnate trebuie să fie însoțite de o dovadă a achiziției și un formular de returnare completat (formularul de returnare poate fi descărcat de aici). Dacă reclamația este justificată, produsul va fi schimbat dacă este posibil sau costul acestuia va fi rambursat clientului. Bunurile defecte sunt bunuri cu defecte tehnice. Timpul de tratare a reclamațiilor este de până la 14 zile lucrătoare, cu toate acestea, magazinul ia toate măsurile pentru a rezolva reclamația în cel mai scurt timp posibil. Dacă reclamația este respinsă, bunurile sunt trimise înapoi pe cheltuiala clientului.

Dacă mărfurile sunt returnate deschise, dar se constată că NU sunt deteriorate / defecte, atunci nu putem rambursa prețul de achiziție.

Cost de returnare: Vă rugăm să rețineți că putem rambursa doar costurile poștale pentru returnarea unui articol în cazul în care; v-am trimis articolul greșit, sau articolul este deteriorat sau defect. Nu vom rambursa taxele poștale pentru articolele aflate în stare bună de funcționare.

Puteți anula comanda în orice moment înainte de a fi expediată pentru o rambursare completă, contactându-ne la contact@lymeherbs.ro. Rambursările vor fi procesate în termen de 3 zile lucrătoare.

 

Plată

Puteți plăti prin Przelewy24 (carduri de credit / debit Visa / MasterCard), PayPal sau prin transfer bancar direct.

 

Expediere și Livrare

Expediere standard: Comenzile sunt de obicei livrate în termen de 1-5 zile lucrătoare de la momentul achiziției.

Pentru comenzi internaționale, vă rugăm să vă adresați biroului vamal local pentru informații despre restricțiile de import și licențe. Toate taxele tarifare, fiscale și vamale sunt responsabilitatea clientului.

Taxele separate pentru expediere vor fi afișate în rezumatul comenzii.

Product added to wishlist
Product added to compare.