Choose a searcher

Programul de sprijin Cowden

Programul de sprijin Cowden

Protocolul Cowden

 

Magazinul de plante medicinale Lymeherbs oferă o gamă completă de produse din Protocolul Cowden. Protocolul Cowden este un protocol dezvoltat de Dr. W. Lee Cowden destinat persoanelor cu boala Lyme și pentru minimizarea simptomelor asociate cu boala Lyme. Protocolul Cowden este folosit și pentru alte co-infectii transmise de căpușe.

Protocolul Cowden include 14 produse Nutramedix diferite, inclusiv 7 preparate din plante cunoscute sub numele de Apărare microbiană, care prezintă activitate antibacteriană. Protocolul Cowden include: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, malat de magneziu, Mora, Pătrunjel, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

Descrierea proprietăților generale ale tuturor produselor care fac parte din protocolul Cowden:

Banderol Microbial Defense : prezinta proprietati antiinflamatorii, are un spectru larg de proprietati antibacteriene, antivirale si antiparazitare. Datorită acestor proprietăți, Banderol este eficient împotriva bacteriilor Borrelia și a co-infectiilor transmise de căpușe, cum ar fi Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia și Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : susține detoxifierea creierului și a sistemului nervos central și curăță organismul de toxine și biotoxine. Elimina toxinele din creier, sistemul nervos periferic si coloana vertebrala. Baurbur-pinella curăță sângele și spațiile intercelulare, detoxifică ficatul, rinichii și sistemul limfatic. Reduce eficient disconfortul care însoțește reacția Herx.

 

Cumanda Microbial Defense : are proprietati antiinflamatorii, are un spectru larg de proprietati antibacteriene, antivirale si antiparazitare. Datorită acestor proprietăți, Cumanda este eficientă împotriva bacteriilor Borrelia și a co-infectiilor transmise de căpușe. Substanțele conținute în acesta au și o puternică activitate antifungică împotriva ciupercilor Candida, Aspergillus și Mucor. Substanțele active au proprietățile de a traversa bariera hemato-encefalică.

 

Apărare microbiană Enula : are proprietăți antiinflamatorii, are un spectru larg de proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale și antiparazitare. Enula este eficientă atât împotriva Borrelia, cât și împotriva unor specii de Babesia.

 

Houttuynia Microbial Defense : are proprietăți antiinflamatorii, are un spectru larg de proprietăți antibacteriene și antifungice. Datorită acestor proprietăți, Houttuynia este eficientă împotriva Borelia Borrelia și a co-infectiilor transmise de căpușe. Este deosebit de eficient împotriva Bartonelia.

 

Malat de magneziu : o formă de magneziu care este extrem de bine absorbită de organism. Magneziul este un mineral esențial necesar pentru buna funcționare a organismului. Magneziul este esențial pentru menținerea funcției normale a nervilor și a creierului, a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale. Magneziul este necesar și pentru contracția și relaxarea corespunzătoare a mușchilor scheletici, dar și a mușchilor netezi din intestine, ductului pancreatic, căilor biliare etc.

 

Mora Microbial Defense : are proprietăți antiinflamatorii și are un spectru larg de proprietăți antibacteriene, antivirale, antifungice și antiparazitare.

 

Pătrunjel Detox : prezintă proprietăți care curăță organismul de toxine și biotoxine. Substantele active continute in preparat detoxifiaza ficatul, rinichii, sistemul limfatic si spatiile intercelulare, si curata sangele. Parsley Detox reduce eficient simptomele care însoțesc reacția Herx. În plus, suplimentează carențele de fier, calciu, riboflavină, tiamină, vitamina C, caroteni și vitamina A.

 

Samento Microbial Defense : substanțele active conținute în Samentoj sunt modulatori eficienți ai sistemului imunitar, prezintă un spectru larg de activitate antibacteriană, antivirală, antifungică și antiparazitară. Datorită acestor proprietăți, Samento este eficient împotriva bacteriilor Borrelia burgdorferii și a altor tipuri de bacterii Borrelia și împotriva co-infectiilor transmise de căpușe.

 

Sealantro Metal Detox : susține detoxifierea organismului de metale grele, precum și de biotoxine și multe alte substanțe toxice.

 

Serrapeptaza : este o enzimă proteolitică (ruptoare de proteine) obținută din sistemul digestiv al viermilor de mătase. Funcția acestei enzime este de a digera fibrina care protejează bacteriile Borrelia. Serrapeptaza ajută la descompunerea biofilmului microbian. Descompunerea fibrinei, care protejează bacteriile, face ca celulele sistemului imunitar să fie eficiente în atacarea și combaterea microorganismelor patogene. Serapeptaza îmbunătățește transportul oxigenului către țesuturi prin descompunerea fibrinei care aderă la pereții capilari. Ca urmare, în țesuturile în care au predominat condiții anaerobe, adică favorabile creșterii bacteriilor, mediul este schimbat în condiții aerobe nefavorabile supraviețuirii bacteriilor.

 

Sparga Sulphur Detox : sprijină eliminarea sulfoantibioticelor și a altor medicamente pe bază de sulfonamide din organism care blochează căile sulfatului din organism și modul de conjugare a toxinelor prin glutation.

 

Stevia : are activitate antibacteriană împotriva tuturor formelor de dezvoltare ale bacteriilor Borrelia. Afectează biofilmul creat de bacterii. Stevia prezintă, de asemenea, un spectru larg de activitate antifungică și antioxidantă.

 

Takuna Microbial Defense : are proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice foarte puternice. Takuna reduce simptomele care însoțesc infecția.

 

Dacă decideți să aplicați Protocolul Cowden, vă rugăm să urmați cu atenție instrucțiunile incluse cu produsele. Instrucțiunile sunt foarte detaliate și conțin tabele despre cum să utilizați produsul în fiecare zi. Produse adunate în pachete gata făcute și împărțite în seturi Luna 1 - Luna 9.

 

  Filtru de produs
Categorii
Felul produsului
Product added to wishlist
Product added to compare.