Alicina 100% pura 12 mg. 100 de tablete

Alicina 100% pura 12 mg. 100 de tablete

SWA29
155,86 lej
Allicina este un supliment alimentar ce contine extract de tubercul de usturoi, plante avand proprietati deosebite de promovare a sanatatii sistemului cardiovascular datorita continutului de alicina.

 

Alicina

Allicina este un supliment alimentar ce contine extract de tubercul de usturoi, plante avand proprietati deosebite de promovare a sanatatii sistemului cardiovascular datorita continutului de alicina. Substanța conținută în preparat susține reglarea nivelului de colesterol rău din sânge și glucoză, care poate provoca boli cronice.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Este pe piață din 1969. Produsele Swanson îndeplinesc toate standardele de calitate și sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP). Swanson Health Products depune toate eforturile pentru a menține cea mai înaltă calitate a produselor sale.

Supliment alimentar

Ingrediente: alicina
Material capsule: celuloză microcristalină; acizi grași; gumă de celuloză reticulată; palmitat de calciu; glazura cu ulei de menta.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă): Alicină - 12 mg

Doza zilnică recomandată: Un comprimat de două ori pe zi

Greutate neta: 100 capsule

Depozitare: A se proteja de lumina, a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată pentru consum în timpul zilei. Produsul nu poate fi utilizat de femeile însărcinate și care alăptează. Produsul nu poate fi folosit ca înlocuitor al unei diete variate.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.