Saw Palmetto 540 mg, 100 capsule
Saw Palmetto 540 mg, 100 capsule
Saw Palmetto 540 mg, 100 capsule
Saw Palmetto 540 mg, 100 capsule

Saw Palmetto 540 mg, 100 capsule

SWA30
44,61 lej

Saw Palmetto posedă spectrul complet de compuși naturali din acest fruct, dintre care mulți sunt cunoscuți pentru proprietățile lor de susținere a prostatei.

 

Saw Palmetto

Saw Palmetto (Serenoa repens) este un palmier cu creștere joasă, originar din sud-estul Statelor Unite. Fructele Saw Palmetto posedă spectrul complet de compuși naturali din acest fruct, dintre care mulți sunt cunoscuți pentru proprietățile lor de susținere a prostatei, inclusiv flavonoide, steroli și acizi grași.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: Saw Palmetto, înveliș al capsulei: gelatină, agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă): Saw Palmetto - 540 mg

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi.

 

Greutate netă: 66g - 100 capsule

 

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Produs nerecomandat gravidelor și care alăptează. Produsul nu poate fi folosit ca înlocuitor al unei diete variate. Menținerea unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate sunt esențiale pentru menținerea sănătății.

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.