Inozitol 500 mg, 100 capsule
Inozitol 500 mg, 100 capsule
Inozitol 500 mg, 100 capsule
Inozitol 500 mg, 100 capsule
Inozitol 500 mg, 100 capsule
Inozitol 500 mg, 100 capsule

Inozitol 500 mg, 100 capsule

NOW35
42,72 lej

Inozitolul se găsește în toate membranele celulare, cele mai mari concentrații fiind găsite în creier și în sistemul nervos central, unde joacă un rol important în semnalizarea neurotransmițătorilor.

 

Inozitol 500 mg


 

Inozitolul se găsește în toate membranele celulare, cele mai mari concentrații fiind găsite în creier și în sistemul nervos central, unde joacă un rol important în semnalizarea neurotransmițătorilor. Inozitolul este, de asemenea, crucial pentru buna funcționare a insulinei, metabolismul lipidelor și menținerea echilibrului celular al calciului.

Now Foods®

Now Foods ® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Funcționează pe piață din 1948. Compania Now ® are mulți ani de experiență, iar produsele sale sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de Bună Practică de Fabricare (GMP), datorită cărora produsele sunt de înaltă calitate și de înaltă calitate. apreciat.

 

Supliment alimentar

Ingrediente: inozitol, făină de gheață, hipromeloză (capsula de celuloză), acid stearic (sursă vegetală) și dioxid de siliciu.

Conținut în porția zilnică recomandată:

500 mg - inozitol


Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi.

Conținutul pachetului: 100 capsule vegetariene

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.