Paducel Berry 540 mg, 100 capsule
Paducel Berry 540 mg, 100 capsule
Paducel Berry 540 mg, 100 capsule
Paducel Berry 540 mg, 100 capsule
Paducel Berry 540 mg, 100 capsule
Paducel Berry 540 mg, 100 capsule

Paducel Berry 540 mg, 100 capsule

NOW54
49,64 lej

Are efect asupra aproape tuturor simptomelor bolilor de inimă: ateroscleroză, aritmie cardiacă, insuficiență cardiacă congestivă, hipertensiune arterială și boli vasculare periferice.

 

Boabă de păducel 540 mg



Hawthorn Berry, adică extract de păducel, acționează ca urmare a răspândirii imediate a bolilor de inimă: agresivitate, transmitere cardiacă, boli cardiace congestive, administrate și trimițătoare de fluxuri periferice. O plantă care scade tensiunea arterială, dilată vasele de sânge în întregul corp, scade nivelul de scădere a sângelui, protejează activitatea inimii, încetinește și normalizează bătăile inimii.

Boabele de păducel includ teoria utilizării tradiționale în Europa și America de Nord ca tonic pe bază de plante. Cercetarea științifică modernă a identificat o serie de componente bioactive, inclusiv OPC-uri (procianidine oligomerice). S-a descoperit că multe dintre ele au un efect puternic de captare a radicalilor liberi.

Now Foods®

Now Foods ® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Funcționează pe piață din 1948. Compania Now ® are mulți ani de experiență, iar produsele sale sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de Bună Practică de Fabricare (GMP), datorită cărora produsele sunt de înaltă calitate și de înaltă calitate. apreciat.

 

Supliment alimentar

Ingrediente: Extract de fructe de păducel, hipromeloză (capsula de celuloză) și acid stearic (sursă vegetală).


Conținut în porția zilnică recomandată (2 capsule):



1,08 g - Paducel (extract de fructe de padure)

Doza zilnică recomandată: 2 capsule de 3 ori pe zi cu mese.

Conținut pachet: 100 capsule

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.