Fructe Schisandra 525 mg, 90 capsule
Fructe Schisandra 525 mg, 90 capsule
Fructe Schisandra 525 mg, 90 capsule
Fructe Schisandra 525 mg, 90 capsule

Fructe Schisandra 525 mg, 90 capsule

SWA38
56,57 lej

Schisandra Berries este 525 mg de fructe de pădure schisandra pure care întineresc ficatul și protejează organismul de stres.

 

Fructe de pădure Schisandra 525 mg

Fructele Schisandra pot ajuta la hrănirea ficatului. Schisandra, un membru al familiei magnoliei, a fost folosită de secole de către herboriștii tradiționali chinezi pentru o gamă largă de aplicații pentru sănătate. Astăzi, este cel mai des folosit ca tonic hepatic și ca adaptogen care combate oboseala și contracarează efectele stresului. Capsulele oferă 525 mg de fructe de pădure schizandra pure, care întineresc ficatul și protejează organismul de stres.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: pudră de fructe de pădure Schisandra (Schisandra chinensis) (conținând 412 mg boabe de schisandra), gelatină, maltodextrină, celuloză microcristalină (fibră vegetală), stearat de magneziu, silice.


Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):


525 mg - pulbere de fructe de pădure Schisandra (Schisandra chinensis) (conținând 412 mg de fructe de pădure de schisandra)


Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi

Conținut pachet: 90 capsule

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.