• Nou
Maca 750 mg, 90 capsule
Maca 750 mg, 90 capsule
Maca 750 mg, 90 capsule
Maca 750 mg, 90 capsule
Maca 750 mg, 90 capsule
Maca 750 mg, 90 capsule

Maca 750 mg, 90 capsule

NOW84
98,13 lej

Maca poate sprijini activitatea sexuală sănătoasă și fertilitatea la bărbați.

 

Maca 750 mg

Maca (Lepidium meyenii) crește la altitudini mari în regiunea Anzilor din centrul Peru. În mod tradițional, a fost folosit de secole ca sursă de hrană și ca tonic energetic general. Maca poate sprijini activitatea sexuală sănătoasă și fertilitatea la bărbați.

 

Now Foods®

Now Foods ® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Funcționează pe piață din 1948. Compania Now ® are mulți ani de experiență, iar produsele sale sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de Bună Practică de Fabricare (GMP), datorită cărora produsele sunt de înaltă calitate și de înaltă calitate. apreciat.

 

Supliment alimentar

Ingrediente: Rădăcină de Maca crudă organică (concentrat 6:1) (Lepidium meyenii), Hipromeloză (capsulă de celuloză), Hidroxipropil Celuloză, Dioxid de Siliciu și Acid Stearic (sursă vegetală).

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):

750 mg - Rădăcină de Maca crudă organică (concentrat 6:1) (Lepidium meyenii) (echivalent cu 4500 mg rădăcină proaspătă de Maca)

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă de 1 până la 2 ori pe zi.

Conținut pachet: 90 capsule

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.


Fabricat în SUA conform standardelor GMP

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.