• Nou
Somn, 90 capsule
Somn, 90 capsule
Somn, 90 capsule
Somn, 90 capsule
Somn, 90 capsule
Somn, 90 capsule

Somn, 90 capsule

NOW102
91,20 lej

Somnul sprijină un somn odihnitor, regenerator.

 

Dormi 

Somnul conține o combinație de extract de rădăcină de valeriană, hamei, floarea pasiunii și GABA. Somnul este o combinație de ingrediente concepute pentru a vă ajuta să vă calmați mintea și să vă relaxați corpul, astfel încât să puteți cădea în mod natural într-un somn odihnitor. Somnul conține valeriană și hamei, două plante medicinale folosite în mod tradițional pentru a promova o stare de calm, relaxare și pentru a sprijini somnul de întinerire. GABA este un neurotransmițător produs în mod normal în creier a cărui funcție este de a ameliora tensiunea nervoasă.

Now Foods®

Now Foods®, înființată în 1948, este un brand american de renume în industria suplimentelor alimentare. Prin angajamentul lor față de o calitate excepțională, NOW Foods® aderă la standardele bunelor practici de fabricație (GMP), asigurându-se că produsele lor îndeplinesc controale riguroase de calitate pentru bunăstarea clienților lor.

Supliment alimentar

Ingrediente: Extract de rădăcină de valeriană (min. 0,8% acid valeric), hamei (extract 4:1) (Strobiles), extract de floarea pasiunii (părți aeriene) (standardizat pentru flavonoide Vitexin și Isovitexin), GABA (acid gamma-aminobutiric), hipromeloză (capsula de celuloză), palmitat de ascorbil și silice.

Conținut în porția zilnică recomandată ( în 1 capsulă ):

600 mg - Extract de rădăcină de valeriană (min. 0,8% acid valerenic)

300 mg - hamei (extract 4:1) (Strobile)

200 mg - Extract de floarea pasiunii (părți aeriene) (standardizat pentru flavonoide Vitexin și Isovitexin)

200 mg - GABA (acid gamma-aminobutiric)

Doza zilnică recomandată: Luați 1 - 2 capsule cu 1 oră înainte de culcare dacă este necesar.

Conținut pachet: 90 capsule

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.


Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.


Fabricat în SUA conform standardelor GMP

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.