• Nou
Extract de scoarță de Arjuna 10:1 40 mg, 60...

Extract de scoarță de Arjuna 10:1 40 mg, 60 capsule

Swanson
SWA102
19,63 lej

Arjuna Bark Extract 10:1 este un supliment alimentar cu extract de scoarta de arjuna, bogat in compusi bioactivi, care are un efect benefic asupra sistemului circulator.

 

Extract de scoarță de Arjuna 10:1 40 mg

Arjuna Bark Extract 10:1 este un supliment alimentar care conține extract de scoarță de Arjuna, o plantă din Asia de Sud. Acest extract este obtinut din scoarta uscata de arjuna, iar fiecare capsula are o doza de 40 mg per capsula. Extractul de scoarță de Arjuna 10:1 conține mulți compuși bioactivi, inclusiv acizi grași polinesaturați, flavonoide și acizi fenolici. Arjuna este adesea folosit în medicina ayurvedică datorită proprietăților sale pozitive asupra sistemului circulator.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: migdale Arjuna, faina de orez, coaja capsulei: gelatina, agenti antiaglomeranti: saruri de magneziu ale acizilor grasi si dioxid de siliciu.

1 capsulă conține: 40 mg - Extract de migdale Arjuna (Terminalia Arjuna) la o concentrație de 10: 1 (coarță) echivalent cu 400 mg


Conținut în porția zilnică recomandată (2 capsule):

80 mg - Extract de migdale Arjuna (Terminalia Arjuna) la o concentrație de 10:1 (coarță) echivalent cu 800 mg


Doza zilnică recomandată: 1 capsulă de 1-2 ori pe zi. Trebuie luat cu apă

Conținut pachet: 60 capsule

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.