• Nou
Extract de sparanghel, 60 capsule

Extract de sparanghel, 60 capsule

Swanson
SWA106
46,18 lej

Extractul de sparanghel este un supliment alimentar care poate avea proprietăți diuretice, antiinflamatorii și detoxifiante.

 

Extract de sparanghel

Extract de sparanghel este un supliment alimentar sub formă de capsule care conține extract de rădăcină de sparanghel alb. Sparanghelul alb este o sursă bogată de nutrienți, inclusiv vitaminele B, vitamina C, E, K și acid folic. Extractul de sparanghel poate avea proprietăți diuretice, antiinflamatorii și detoxifiante. Rădăcinile de sparanghel au fost folosite în medicina naturistă pentru a întări sistemul urinar, pentru a sprijini sistemul imunitar și pentru a scădea nivelul colesterolului. Acest produs nu conține culori și arome artificiale și este 100% potrivit pentru vegani.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Extract de sparanghel, tulpină de sparanghel, agent de încărcare: Maltodextrină, capsulă de hipromeloză (vegetariană), celuloză microcristalină (fibră vegetală), agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași, silice.

1 capsula contine:

170 mg - Extract de sparanghel (Asparagus officinalis) (rizom și rădăcină)

100 mg - Tulpină de sparanghel (Asparagus officinalis

Conținut în porția zilnică recomandată (3 capsule):

340 mg - Extract de sparanghel (Asparagus officinalis) (rizom și rădăcină)

200 mg - Tulpină de sparanghel (Asparagus officinalis)

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă de 2 ori pe zi. Trebuie luat cu apă.

Conținut pachet: 60 capsule

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.