• Nou
Scoarta scoarta, 120 capsule

Scoarta scoarta, 120 capsule

Swanson
SWA129
55,18 lej

Scoarța de scorțișoară conține 1,25 g de scorțișoară împreună cu un extract 10:1 care ajută la menținerea echilibrului metabolic și susține nivelurile normale de zahăr din sânge.

 

Scoarta Scoarta

Scorțișoara este un condiment folosit în mod tradițional în medicina pe bază de plante pentru a susține funcția digestivă sănătoasă și pentru a susține nivelurile sănătoase de zahăr din sânge. Este bogat în antioxidanți și poate ajuta la reducerea inflamației. Se crede că scoarța de scorțișoară are multe beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv promovarea sănătății inimii, îmbunătățirea funcției creierului și susținerea nivelurilor sănătoase ale tensiunii arteriale.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Scorțișoară, extract de scorțișoară, capsulă: gelatină, agent de încărcare: făină de orez, agent antiaglomerant: palmitat de calciu, silice.

1 capsula contine:

0,625 g - Scorțișoară (Cinnamomum cassia)

22,50 mg - extract de scorțișoară 10:1

Conținut în porția zilnică recomandată (4 capsule):

2,5 g - Scorțișoară (Cinnamomum cassia)

90 mg - extract de scorțișoară 10:1

Doza zilnică recomandată: 2 capsule de 2 ori pe zi. Trebuie luat cu apă.

Conținut pachet: 120 capsule

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.