• Nou
Dendalion Root 515 mg, 60 capsule

Dendalion Root 515 mg, 60 capsule

Swanson
SWA136
31,98 lej

Papadia este folosită pentru a promova digestia sănătoasă, funcția hepatică și pentru a reduce inflamația.

 

Rădăcină de dendal 515 mg

Rădăcina de păpădie este un supliment alimentar realizat din rădăcină de păpădie. Rădăcinile de păpădie au fost folosite în mod tradițional în medicina pe bază de plante pentru a ajuta digestia sănătoasă, susține funcția hepatică și reduce inflamația. Se crede că rădăcina de păpădie are multe beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv susținerea unui sistem imunitar sănătos, promovarea pielii sănătoase și sprijinirea pierderii în greutate. În plus, poate avea proprietăți antioxidante.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Păpădie, înveliș al capsulei: gelatină, umplutură: celuloză microcristalină, antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu.

1 capsula contine:

0,515 g - Rădăcină de Păpădie (Păpădie) (Taraxacum Sp.)

Conținut în porția zilnică recomandată (2 capsule):

1,03 g - Rădăcină de Păpădie (Păpădie) (Taraxacum Sp.)

Doza zilnică recomandată: 2 capsule pe zi. Trebuie luat cu apă.

Conținut pachet: 60 capsule

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.