Beneficiile Suplimentării cu Glutation

Beneficiile Suplimentării cu Glutation

- Categorii: Articole

Glutationul este așa-numitul „părintele antioxidanților”. A fost numit astfel deoarece neutralizează radicalii liberi și sprijină repararea ADN-ului. De asemenea, are proprietăți antioxidante foarte puternice, care elimină toxinele și radicalii liberi din corpul nostru. În plus, ajută sistemul imunitar să ne susțină imunitatea. Și acestea sunt doar câteva dintre funcțiile foarte importante ale glutationului în lupta împotriva bolii Lyme.

Glutationul este format din trei aminoacizi: acid glutamic, glicină și cisteină (NAC).

Glutamina: este un aminoacid care face parte din compușii care sunt proteine. Activitatea sa principală este regenerarea mucoasei intestinale, care susține funcționarea intestinelor. De asemenea, este responsabilă de multiplicarea celulelor imunitare, ceea ce ajută la combaterea diferitelor tipuri de infecții și viruși. La sporirea imunității, este, de asemenea, important ca în „lupta” organismului cu bacteriile să se folosească cantități mai mari de glutamina și, prin urmare, ar trebui să fie suplimentată dacă aveți o boală cronică. Acțiunea sa, în special în cazul bolii Lyme și a co-infecțiilor sale, protejează împotriva mișcării bacteriilor, care are un impact direct asupra inflamației.

Glicina: aparține aminoacizilor endogeni, adică cei pe care organismul îi poate sintetiza singur. În cazul bolii Lyme și a co-infecțiilor sale, totuși, organismul ar putea să nu poată sintetiza o cantitate suficientă din acest aminoacid, de aceea este recomandată suplimentarea lui sau aportul crescut din alimente (alimentele bogate în acest aminoacid sunt: ​​hrișca, seminte de dovleac, peste, linte rosie, tarate de grau, zmeura). Este extrem de important deoarece glicina ia parte la procesul de sprijinire a ficatului. Reduce inflamația din corpul nostru și îmbunătățește calitatea somnului. Deficitul de glicină poate contribui la dezvoltarea depresiei sau a problemelor de concentrare.

Cisteina (NAC): este și unul dintre aminoacizii esențiali, cu toate acestea, merită să știți că pentru a asigura cantitatea optimă, meniul nostru trebuie să fie bogat în produse precum: semințe de floarea soarelui, soia, nucă sau semințe de leguminoase ( linte, năut, fasole). NAC crește semnificativ rezistența organismului și minimizează riscul de infecții bacteriene, fungice sau virale. Și cel mai important, vă permite să creșteți producția de glutation în organism.

Testarea nivelului de glutation:

Când decidem să testăm, merită să verificăm nivelul de glutation redus și total. Dacă raportul dintre primul și cel din urmă depășește valoarea limită (> 0,8), merită să luați în considerare suplimentarea.

Ce supliment sa folosesti?


Când decidem să luăm suplimente, este important să alegem forma potrivită. Biodisponibilitatea generală și absorbabilitatea glutationului este scăzută, așa că pentru a beneficia, acesta trebuie luat într-o formă redusă (sau activă). Atunci când suplimentezi cu glutation, ar trebui să ai grijă și de un aport suficient de vitamina E, vitamina C și seleniu din dietă.

Puteți obține atât NAC, cât și Glutation în formă redusă de la Aliness

- NAC N-acetil L-cisteină, 500 mg, 100 capsule

- L-Glutation redus 500 mg, 100 capsule.

Beneficiile glutationului pentru sănătate legate de boala Lyme?

1. Susține sistemul imunitar
Ca urmare a infecției, stresul oxidativ și inflamația crește ceea ce duce la deficiența de glutation. Când este deficitar, celulele imunitare își pierd capacitatea de a lupta împotriva bolii. Restabilirea nivelului natural de glutation reduce severitatea simptomelor.

2. Are un impact asupra sănătății mintale
Persoanele cu depresie au un nivel mai scăzut de glutation.

3. Reduce inflamația
Este capabil să inhibe producția de citokine.

4. Reduce stresul antioxidant
Reduce speciile reactive de oxigen și, astfel, susține alți antioxidanți, cum ar fi vitamina E.

5. Sprijină intestinele
Glutationul susține acțiunea glutation peroxidazei, care este o enzimă cheie care participă la eliminarea radicalilor liberi.

6. Mentine un ficat sanatos
Reduce afectarea celulelor hepatice, ceea ce poate preveni problemele hepatice.

Prin urmare, glutationul este esențial în sprijinirea organismului în lupta împotriva spirochetelor Borrelia, ceea ce îl face o completare excelentă la protocolul Buhner de bază.

Product added to wishlist
Product added to compare.