Balsam de rădăcină Teasel, 50 ml
Balsam de rădăcină Teasel, 50 ml
Balsam de rădăcină Teasel, 50 ml
Balsam de rădăcină Teasel, 50 ml

Balsam de Varga Ciobanului, 50 ml

KAR05
Ultimele produse in stoc
99,75 lej

Balsamul realizat din Varga Ciobanului organic într-un dozator practic este suficient pentru aproximativ 40 de aplicații. La această dimensiune, este ideal pentru utilizare ocazională pe diverse articulații și se absoarbe rapid și profund.

 
Balsam de Varga Ciobanului





Balsamul este realizat cu Varga Ciobanului organic. Procesele naturale de detoxifiere ale pielii sunt întotdeauna o parte principală a procesului de vindecare, mai ales în cazul inflamației la nivelul țesuturilor sau articulațiilor. Aici intervine balsamul de rădăcină.

Balsamul realizat din Varga Ciobanului organic într-un dozator practic suficient pentru aproximativ 40 de aplicații. La această dimensiune, este ideal pentru utilizare ocazională pe diverse îmbinări. Se absoarbe rapid și profund.

Poate fi folosit într-un mod mai țintit decât tincturile de Varga Ciobanului.

Substanțele amare ale cârdurii sălbatice sunt combinate cu uleiuri esențiale din rădăcina de angelica. Nu se folosesc arome sau parfumuri artificiale.





Kardenwelt

Produsele companiei Kardenwelt provin din agricultură controlată biologic și posedă certificatul Demeter (Certificat al asociației germane a producătorilor ecologici). Compania este specializată în fabricarea de produse de înaltă calitate cu rădăcină Teasel pe baza rețetei Wolf-Dieter Storl. Extractele și tincturile produse cu grijă sunt extrem de bogate în substanțe active din plante și uleiuri esențiale și sunt extrem de bine absorbite de organismul uman.



Cosmetic



Ingrediente: apă, ulei de cocos, ulei de jojoba, ulei de migdale, amidon de porumb, Varga Ciobanului, extract, emulgator vegetal, ulei de avocado, unt de shea, acetat de vitamina E, pantenol, benzoat de sodiu, xantan, ulei de rădăcină de angelica, sorbat de potasiu, acid lactic, tei.



Doza zilnică recomandată: Frecați ușor părțile afectate ale corpului de două ori pe zi cu balsam de Varga Ciobanului să acționeze câteva minute.



Greutate neta: 50 ml



Depozitare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.


Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.