ALA Herbal Mix Tincture 1: 5 (100ml)
ALA Herbal Mix Tincture 1: 5 (100ml)
ALA Herbal Mix Tincture 1: 5 (100ml)
ALA Herbal Mix Tincture 1: 5 (100ml)

ALA Herbal Mix Tincture 1: 5 (100ml)

Lymeherbs
LMT40A
67,49 lej

Tinctura de amestec de plante ALA este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține extract de alcool din rădăcină de sinagină Angelica, rădăcină de lemn dulce și rădăcină de Astragalus.

 

 
Mix de plante ALA
Angelica/Lemn dulce/Astragalus


Tinctura ALA Herbal Mix este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține extract alcoolic din rădăcină de Angelica sinesis, rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhizae glabra) și rădăcină de Astragalus membranceus .

 

Lymeherbs

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente:Rădăcina de Angelica sinesis , L icorice ( Glycyrrhizae glabra ) rădăcină , A stragalus rădăcină membranceus , alcool etilic organic, apa distilata.


Raport de rezistență al plantei 1:5
 

 

Mod de utilizare (adulți): 2,5 ml de 3 ori pe zi.

 

Cantitate pe porție zilnică: rădăcină de Angelica sinesis, rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhizae glabra) și extract de rădăcină de Astragalus membranceus – 7,5 ml

Procentul de alcool consumat: 60%

 

Contine net: 100 ml

 

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici. Dati la frigider dupa deschidere.

 

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.