• Nou
Vitamina C tamponată 500 mg, 250 comprimate

Vitamina C tamponată 500 mg, 250 comprimate

Swanson
SWA122
97,55 lej

Vitamina C tamponată Swanson este mai ușor pentru stomac decât suplimentele tradiționale de acid ascorbic.

 

Vitamina C tamponată 500 mg

Vitamina C tamponată este o formă de vitamina C care este mai blândă pentru stomac în comparație cu suplimentele tradiționale de acid ascorbic. Produsul ajută la reglarea acidității suplimentului și facilitează digestia persoanelor cu stomac sensibil. Vitamina C este o vitamină esențială care joacă un rol cheie în multe funcții ale corpului, inclusiv susținerea unui sistem imunitar sănătos, promovarea producției de colagen pentru o piele sănătoasă și creșterea absorbției fierului. Se crede că vitamina C tamponată oferă toate beneficiile vitaminei C fără a provoca disconfort gastro-intestinal.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Vitamina C (L-ascorbat de calciu), agent de încărcare: celuloză microcristalină, stabilizator: polivinilpirolidonă, carboximetilceluloză de sodiu, acoperire apoasă a tabletei, liant: acizi grași, agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.


1 tableta contine:

500 mg - Vitamina C (ascorbat de calciu)

56 mg - Var (ascorbat de calciu)

Conținut în porția zilnică recomandată (3 comprimate):

1500 mg - Vitamina C (ascorbat de calciu)

112 mg - Var (ascorbat de calciu)

Doza zilnică recomandată: 1 comprimat de 1-3 ori pe zi în timpul meselor.

Conținutul pachetului: 250 tablete


Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.