Extract din seminte de telina, 60 capsule
Extract din seminte de telina, 60 capsule
Extract din seminte de telina, 60 capsule
Extract din seminte de telina, 60 capsule
Extract din seminte de telina, 60 capsule
Extract din seminte de telina, 60 capsule

Extract din seminte de telina, 60 capsule

NOW61
84,28 lej

Extractul din semințe de țelină oferă o gamă largă de compuși bioactivi, inclusiv ftalidele naturale, cum ar fi 3-n-butilftalida (3nB). 3nB este studiat pe larg pentru capacitatea sa de a susține sănătatea vasculară, în special în creier.

 

Extract din semințe de țelină

 

Extractul din semințe de țelină oferă o gamă largă de compuși bioactivi, inclusiv ftalidele naturale, cum ar fi 3-n-butilftalida (3nB). 3nB este studiat pe larg pentru capacitatea sa de a susține sănătatea vasculară, în special în creier. Produsul conține extract din semințe de castan de cal, despre care se știe de multă vreme că susține funcția vasculară sănătoasă. Extract de păducel cu mai multe ingrediente fenolice a fost, de asemenea, adăugat pentru a completa această formulă.


Now Foods®

Now Foods ® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Funcționează pe piață din 1948. Compania Now ® are mulți ani de experiență, iar produsele sale sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de Bună Practică de Fabricare (GMP), datorită cărora produsele sunt de înaltă calitate și de înaltă calitate. apreciat.

 

Supliment alimentar

Ingrediente: Aesculus hippocastanum, Apium Graveolens, păducel, hipromeloză (capsula de celuloză), celuloză microcristalină, acid stearic (sursă vegetală) și dioxid de siliciu.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):


  • 200 mg - Extract de castan de cal (Aesculus hippocastanum) (semințe/fructe) (Standardizat pentru a conține cel puțin 20% escină)
  • 100 mg - Pudră de extract de ulei din semințe de țelină (Apium Graveolens)
  • 25 mg - Extract de păducel (frunză și floare) (Standardizat pentru a conține cel puțin 1,8% vitexin-2”-O-ramnozidă)


Doza zilnică recomandată: 1 capsulă de două ori pe zi.

Conținut pachet: 60 capsule

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.