• Nou
Complex Berberine, 90 capsule

Complex Berberine, 90 capsule

Swanson
SWA112
85,43 lej

Berberine Complex este un supliment alimentar care contine berberina, scortisoara, gymnema si schinduf.

 

Complexul de berberine

Berberine Complex este un supliment alimentar care conține berberină naturală cu adaos de rădăcină de scorțișoară, frunze de gymnema și semințe de schinduf. Berberina este un compus vegetal care poate ajuta la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge, iar ingredientele suplimentare ale preparatului, cum ar fi scorțișoara și gymnema, pot avea un efect benefic asupra metabolismului glucozei. Berberine Complex poate îmbunătăți digestia și controlul greutății, poate avea un efect benefic asupra sistemului cardiovascular și poate preveni inflamația.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Berberine HCI, scorțișoară de Ceylon, schinduf, Gymnema Sylvestre, înveliș al capsulei: hidroxipropil metilceluloză, tărâțe de orez, agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):

150 mg - Berberine HCl (din chineza Phellondedron)

150 mg - Scorțișoară de Ceylon (Cinnamomum verum) (coarță interioară)

150 mg - schinduf (Trigonella foenum-graecum)

150 mg - Gymnema Sylvestre (frunze)

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi cu o masă.

Conținut pachet: 90 capsule

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.