• Nou
Beta-Sitosterol, 60 de capsule moi

Beta-Sitosterol, 60 de capsule moi

Swanson
SWA115
33,71 lej

Beta-Sitosterolul este un extract de fitosterol care poate scădea colesterolul, poate preveni inflamația și reduce stresul și oboseala.

 

Beta-sitosterol

Beta-Sitosterol este un supliment alimentar care conține un extract de fitosteroli, substanțe vegetale prezente în mod natural. Poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sânge și la contracararea inflamației asociate cu bolile de inimă. În plus, beta-sitosterolul poate ajuta la reducerea simptomelor de stres și oboseală.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: fitosteroli, făină de orez, înveliș al capsulei: gelatină, antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu.

1 softgel conține: 160 mg - Beta-Sitosterol (din complex de steroli vegetali)

Conținut în porția zilnică recomandată (2 capsule moi):

320 mg - Beta-Sitosterol (din complex de steroli vegetali)

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă moale de 2 ori pe zi. Trebuie luat cu apă.

Conținutul pachetului: 60 capsule moi

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.