• Nou
Extract de ghimbir negru 100 mg, 30 capsule

Extract de ghimbir negru 100 mg, 30 capsule

Swanson
SWA120
80,47 lej

Extractul de ghimbir negru Swanson conține extract standardizat de kaempferia paviflora de primă clasă, cu o concentrație garantată de 4% 5,7-dimetoxiflavonă.

 

Extract de ghimbir negru 100 mg

Extractul de ghimbir negru conține Kaempferia parviflora extrasă din plantă. Este originar din Asia de Sud-Est și este folosit în mod tradițional în medicina pe bază de plante pentru a îmbunătăți performanța fizică, a reduce inflamația și a susține sănătatea sexuală a bărbaților. Se crede că extractul de ghimbir negru are o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv niveluri crescute de energie, proprietăți antioxidante, funcție cognitivă îmbunătățită și funcție imunitară îmbunătățită. În plus, poate ajuta la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge și la reducerea simptomelor sindromului metabolic.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: extract de ghimbir negru, tărâțe de orez, maltodextrină, hipromeloză (capsula vegetariană), stearat de magneziu, silice.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):

100 mg - Ghimbir negru (Kaempferia parviflora) (rizom) (extract standardizat la NLT 4% 5,7-dimetoxiflavonă)

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi. Trebuie luat cu apă.

Conținut pachet: 30 capsule


Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.