Quercetin Potență mare 475 mg, 60 capsule
Quercetin Potență mare 475 mg, 60 capsule
Quercetin Potență mare 475 mg, 60 capsule
Quercetin Potență mare 475 mg, 60 capsule

Quercetin Potență mare 475 mg, 60 capsule

Swanson
SWA17
136,12 lej

Quercetina aparține grupului flavonoid. Ajută la etanșarea vaselor de sânge și la reducerea permeabilității acestora. Quercetina are și efect antihistaminic.

 

Quercetin

Quercetina aparține grupului flavonoid. Ajută la etanșarea vaselor de sânge și la reducerea permeabilității acestora. Quercetina are și efect antihistaminic. Calmează efectele iradierii și reduce oboseala și stresul. Quercetina este implicată în reglarea multor procese celulare, cum ar fi proliferarea celulară și moartea. În plus, quercetina are un efect protector asupra vitaminelor C și E, prevenind oxidarea ascorbatului.

 

Swanson ®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare comerciant cu amănuntul privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate în conformitate cu bunele practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Quercetină, gelatină (capsulă), făină de orez, stearat de magneziu și / sau silice (agenți anti-aglomerare)

Conținutul în porția zilnică recomandată (1 capsulă): Quercetin (quercetin dihidrat) - 475 mg

Aport zilnic recomandat: o capsulă pe zi

Greutate netă: 44 g - 60 capsule

Depozitare: A se păstra într-un loc uscat, pentru a evita căldura excesivă. Nu utilizați dacă garnitura de sub priză este deteriorată sau lipsește. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca substitut (substitut) pentru o dietă variată. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.