Acid caprilic 600mg, 60 capsule Swanson - 1 Mărește

Acid caprilic 600mg, 60 capsule

SWA07

Produs nou

Acidul caprilic acționează împotriva ciupercilor din genul Candida, determinându-le să se rupă și să moară. Studiile au arătat o reducere semnificativă a coloniei de drojdie în intestin după utilizarea sistematică a acidului caprilic.

Mai multe detalii

lei 29.12

Informații

Acid caprilic

 

 

Acidul caprilic acționează împotriva ciupercilor din genul Candida, determinându-le să se rupă și să moară. Studiile au arătat o reducere semnificativă a coloniei de drojdie în intestin după utilizarea sistematică a acidului caprilic. Este utilizat în mod obișnuit pentru tratamentul ulcerelor intestinului, regenerarea epiteliului, precum și pentru îmbunătățirea capacității de absorbție a epiteliului. Stimulează regenerarea epiteliului intestinului gros și îmbunătățește funcțiile de absorbție intestinală.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare comerciant cu amănuntul privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: acid caprilic, coajă capsulă: gelatină, umectant: glicerol, apă purificată

Conținutul în porția zilnică recomandată (1 capsulă): acid caprilic - 1200 mg

 

Aport zilnic recomandat: O capsulă de două ori pe zi înainte de mese.

Aport zilnic recomandat: O capsulă de două ori pe zi înainte de mese


Greutate netă: 97 g - 60 capsule

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

 

Recenzii

Faceți clic aici pentru a lăsa o recenzie