Colostrum Capră 500 mg, 100 capsule

Colostrum Capră 500 mg, 100 capsule

ALI48
126,88 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Colostrum Aliness este un amestec de multe ingrediente cu proprietăți fizice, chimice și biologice diferite, este o sursă de 19 aminoacizi exogeni, conține imunoglobuline, în special IgG, IgM, IgA, IgE, IgD și PRP (prolină), lactoferină (a proteine din grupa transferinei) și vitamine și minerale.

 

Colostru de capră 500 mg

Colostru de capră de înaltă calitate 28% standardizat pentru conținutul de substanță uscată, care nu conține proteine.

Colostrul, cunoscut și sub numele de colostru sau colostru, este obținut din laptele de vacă. Colostrul este o substanță secretată de glandele mamare, care sunt eliberate în ultima perioadă a sarcinii până în momentul nașterii. Are o culoare galbenă caracteristică. Compoziția sa este diferită de laptele obținut ulterior. Acestea au fost supuse unor valori specifice și imunoglobuline (incluse de asemenea).

Colostrum Aliness este o combinație de multe ingrediente de bază, disponibile și biologice, există 19 aminoacizi exogeni, conține imunoglobuline, în special IgG, IgM, IgA, IgE, IgD și PRP (prolina), lactoferină (o proteină din grupul transferinei) și elemente și minerale.

Conținutul de ingrediente vitaminice - principalele B1, B2, B6, C, E și A.

Conținut de minerale - în principal fosfor, calciu, potasiu, magneziu și sodiu

Compoziția colostrului se modifică cu timpul de la producere. Numărul de ingrediente scade în favoarea zaharurilor și lipidelor care conțin materiale energetice.

În colostru există lactoză (zahăr din lapte), dar conținutul său este mult mai disponibil decât în laptele de mai târziu. Acest lucru este suficient pentru a furniza surse de energie și pentru a regla compoziția și activitatea microflorei intestinale (datorită descompunerii lactozei pentru consumul de lapte).

Cu toate acestea, cantitatea de zahăr din lapte din colostru colectată în câteva ore după utilizare este atât de mică încât nu apare la persoanele care suferă de intoleranță la lactoză.

MedicLine

MedicaLine către producătorul polonez al liniei de produse Aness. Produsele includ combinații naturale care se caracterizează prin influența și cea mai mare gamă de proprietăți funcționale, datorită cărora sunt mai bune pentru organism și au o natură de promovare a sănătății. Producția lor a fost aprobată conform principiului „etichetă curată”, care garantează aditivi inutile. Vitaminele marca Aliness pot fi folosite de cei care suferă de alergii, de persoanele cu intoleranță la lactoză, precum și de persoanele fără gluten.

Supliment alimentar

Ingrediente: colostru de capră (colostru de capră uscat) care conține 28% imunoglobulină [IG], celuloză microcristalină: umplutură, înveliș al capsulei: (substanță: hidroxipropilmetilceluloză).

Conținutul 1 capsulă: colostru de capră 28% GI 500 mg, imunoglobuline 140 mg

Doza zilnică recomandată : 1 până la 2 capsule pe zi, înainte de masă, cu apă.

Greutate neta : 100 capsule

Depozitare: A se proteja de efectele nocive în apă, într-un loc uscat, departe de îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi folosit ca înlocuitor pentru o dietă variată.

OPINION
rating 10
2024-01-14
ANDRE 1571

un bon produit est trop tôt pour être évalué....

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.