• Nou
Extract de scorțișoară 250 mg, 90 capsule

Extract de scorțișoară 250 mg, 90 capsule

Swanson
SWa130
Ultimele produse in stoc
30,59 lej

Extractul de scorțișoară conține până la 250 mg extract de scoarță standardizat.

 

Extract de scorțișoară 250 mg

Extractul de scorțișoară conține extract concentrat de scorțișoară în fiecare capsulă la o concentrație de 4:1. Scorțișoara este un condiment folosit în mod tradițional în medicina pe bază de plante pentru a susține funcția digestivă sănătoasă și pentru a susține nivelurile sănătoase de zahăr din sânge. Este bogat în antioxidanți și poate ajuta la reducerea inflamației. Se crede că scoarța de scorțișoară are multe beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv promovarea sănătății inimii, îmbunătățirea funcției creierului și susținerea nivelurilor sănătoase ale tensiunii arteriale.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Extract de scorțișoară, înveliș al capsulei: gelatină, agent de încărcare: celuloză microcristalină, agent antiaglomerant: săruri de calciu ale acizilor grași.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):

250 mg - extract de scorțișoară 4:1

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi. Trebuie luat cu apă.

Conținut pachet: 90 capsule

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.