Suport suprarenalian NutraMedix 30ml

Suport suprarenalian NutraMedix 30ml

CWD12-30
100,36 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Adrednal Support este un extras din Astragalus, Rhodiola, Ginseng și Schisandra.

 

Suport suprarenalianAdrednal Support este un extras din Astragalus, Rhodiola, Ginseng și Schisandra. Acest amestec are patru plante adaptogene pentru susținerea suprarenalei. Lichid foarte biodisponibil pentru o absorbție îmbunătățită. Procesul unic de îmbunătățire a Nutramedix optimizează întreaga plantă pentru o concentrație mai puternică cu spectru larg.

Supliment alimentar


Nutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente: Astragalus, Rhodiola, Ginseng și extract Schisandra, apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare: Puneți 20 de picături în 4 oz. de apă și așteptați un minut înainte de a bea. Luați de două ori pe zi (10 min. Înainte de micul dejun sau prânz) sau conform indicațiilor medicului dumneavoastră. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați. Agitați bine înainte de fiecare utilizare.

Greutate netă: 30 ml

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou
rating 10
2021-10-25
Anonymous

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.