CV Formula 3 (100 ml)
CV Formula 3 (100 ml)
CV Formula 3 (100 ml)
CV Formula 3 (100 ml)

CV Formula 3 (100 ml)

Lymeherbs
LMM03
75,01 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 2
Tinctura CV3 Formula este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat obținut dintr-un amestec din următoarele plante Salvia miltiorrhiza, Gallium aparine și Bidens pilosa .

 

Formula CV3

Tinctura CV3 Formula este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat obținut dintr-un amestec din următoarele plante Salvia miltiorrhiza, Gallium aparine și Bidens pilosa . Preparatul face parte din linia CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula. Preparatul este recomandat pentru protecția celulelor, susținând buna funcționare a sistemului limfatic, reducând inflamația și întărind imunitatea în perioadele de creștere a infecțiilor virale.


Lymeherbs

 
Supliment alimentar


Ingrediente: Rădăcină de Salvia miltiorrhiza, planta Gallium aparine, frunză de Bidens pilosa , alcool organic (50%), apă distilată.

Raport plante uscate/menstru: 1:5

Din 20 g de materie primă s-au făcut 100 ml tinctură.

Doza zilnică recomandată: 2,5-5 ml de 3 ori pe zi

Greutate neta: 100 ml

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou
Un 10
rating 10
2022-11-23
Ana
Un diez , tras recibir el stock pude comprar los dos productos y llegaron súper pronto y como producto creo que es muy bueno , voy mejorando ..
rating 10
2020-10-29
Monika
jeszcze nie użyłam

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.